Minggu, 01 April 2012

PESENE MBAH KYAI HAJI ARWANI AMIN KUDUS

1) Dadi wong sing iso SYUKUR.
2) Nek ngaji ojo di pekso, seng penting USAHA.
3) Ojo ngejar cepet neng kene, ngejaro Lanyah, cobane wong dewe-dewe.
4) Bendino dongakke Kyaimu.
5) Ojo cepet sambatan, kabeh neng kene coba.
6) Maqomku di ziaroho.
7) Ojo kakehan guyon.
8) Nek nderes seng istiqomah.
9) Sholate seng ati-ati.
9) Nek hajat ati-ati.
10) Seng eman karo wong tuwo


                               * ij'alna min ahlil qur'an ... ij'alna khamilal qur'an*

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar